Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι φοβάται μην ακολουθήσει παράδειγμα ανάλογο του "Ομπα"

Πώς θα εξεταστούν όλες οι προτάσεις που θα έρθουν στα γραφεία, και όχι μόνο του Φάτι, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τσάβι και ο λόγος είναι το πρόβλημα με το FFP.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Με μεγάλο αντίπαλο το FFP θα μπει στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα της Μπαρτσελόνα με πολλά να είναι τα ονόματα από το υπάρχον ρόστερ που δεν αποκλείεται να δουν την πόρτα της εξόδου.

Ένας από τους βασικούς υποψηφίους είναι και ο Ανσού Φάτι, για τον οποίο μάλιστα ο Ζόρζε Μέντες πήγε στην Βαρκελώνη το ερχόμενο διάστημα προκειμένου να προτείνει στην Μπάρτσα την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην Γουλβς με αντάλλαγμα το ποσό των 30.000.000 ευρώ αλλά και τον Ρούμπεν Νέβες.

Την συγκεκριμένη πρόταση απέρριψε ο Τσάβι καθώς θέλει μία πιο ποιοτική λύση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Ισπανό να δηλώνει μάλιστα πως η παραχώρηση ή όχι του Φάτι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το FFP, όπως άλλωστε έγινε και με την περίπτωση του Ομπαμεγιάνγκ το περασμένο καλοκαίρι.

"...Δεν ήθελα να φύγει ο Ομπαμεγιάνγκ από τον σύλλογο αλλά όλα εξαρτώνται από το FFP. Πρέπει να εξεταστούν οι οικονομικές ευκαιρίες αλλά αυτό δεν θα γίνει μόνο με τον Ανσού αλλά με όλους τους ποδοσφαιριστές..."

Θυμίζουμε πως παλαιότερα δημοσιεύματα θέλουν και τον Ραφίνια να εξετάζεται από αρκετές ομάδες της Premier League, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως θέλει να παραμείνει στο ρόστερ των Μπλαουγκράνα και την ερχόμενη σεζόν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Η αποχώρηση Μέσι γέμισε τα ταμεία, κυνήγησε το μπαμ αλλά ήρθε το πρώτο "όχι"

Μπενζεμά: Έχει στα χέρια του αδιανόητη πρόταση και σκέφτεται το "αντίο"

Μπάγερν: Έκανε κίνηση - ματ για το αστέρι των 95 εκατ. που θέλει ο Αρτέτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK