Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ ήθελε τον Χάκπο, αλλά κάποιοι μέσα στο κλαμπ όχι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC υπήρξε μερίδα των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ που δεν ήθελε τον Χάκπο κόντρα στον Τεν Χαχ.

Manchester United's manager Erik ten Hag reacts as he walks onto the pitch ahead of he soccer match between Manchester United and Melbourne Victory at the Melbourne Cricket Ground, Australia, Friday, July 15, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Η ιστορία της μεταγραφής του Κόντι Χάκπο τελείωσε και στο βιβλίο θα γραφτεί ότι η Λίβερπουλ έκλεψε τον παίκτη από την Γιουνάιτεντ. Ήταν, όμως, έτσι; Διότι ρεπορτάζ του BBC υποστηρίζει πως στο Όλντ Τράφορντ κάποιοι δεν ήθελαν τον ποδοσφαιριστή από την αρχή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το προαναφερθέν Μέσο, το τμήμα σκάουτινγκ της Γιουνάιτεντ δεν ήταν σίγουρο για τον παίκτη. Δεν ήταν πεπεισμένοι για το επίπεδο εξέλιξης του πλάγιου επιθετικού και επιφυλακτικοί με τα χρήματα που έπρεπε να δαπανηθούν γι' αυτόν.

Βέβαια, αυτό πάει κόντρα στον προπονητή Έρικ Τεν Χαχ ο οποίος ήθελε τον ποδοσφαιριστή καιρό τώρα. Παράλληλα, καταλυτικό ρόλο στην "ήττα" της Γιουνάιτεντ έπαιξε και η διάθεση των Γκλέιζερ να πουλήσουν την ομάδα και να μην επενδύσουν χρήματα για μεταγραφές.

Άλλωστε, είναι μέρες τώρα που γράφεται στον διεθνή Τύπο πως στο Μάντσεστερ σκέφτονται να καλύψουν το κενό του Ρονάλντο με κάποιον δανεισμό κι όχι με απευθείας μεταγραφή λόγω της μη σταθερότητας που διαφαίνεται στα οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα

Χάλαντ: Σε πόσες σεζόν της Premier League θα ήταν ήδη πρώτος σκόρερ ο παρανοϊκός εκτελεστής

Χάκπο: Ο μαέστρος Φαν Ντάικ έψησε με μια κουβέντα τον Κόντι να πει "ναι" στην Λίβερπουλ

Ρεάλ: Τρόμος! Οι τετρακέφαλοι του 16χρονου Έντρικ είναι εξωπραγματικοί

News 24/7

24MEDIA NETWORK