Ο Άγιαξ άφησε ελεύθερο μουντιαλικό ποδοσφαιριστή

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντάλεϊ Μπλιντ ανακοίνωσε ο Άγιαξ. Ο παίκτης ήταν βασικός με την Ολλανδία στο Μουντιάλ.

Ajax's Daley Blind during the Champions League group A soccer match between Liverpool and Ajax at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Sept. 13, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ντάλεϊ Μπλιντ σε αναμέτρηση του Άγιαξ AP

Τέλος εποχής για τον Ντάλεϊ Μπλιντ καθώς ο Άγιαξ ανακοίνωσε πως έλυσε τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης αποτελούσε από τα οχτώ του μέλος της ομάδας και αποχώρησε για πρώτη φορά το 2010 για χάρη της ολλανδικής Χρόνιγκεν ως δανεικός για ένα χρόνο

Το 2014 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέβαλε 17.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Εκεί παρέμεινε έως και το 2018 όπου επέστρεψε ξανά στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Μπλιντ πρόσφατα αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ολλανδία,με την οποία μάλιστα έχει καταγράψει συνολικά 99 συμμετοχές, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ ενώ έχει και αρκετές συμμετοχές ως στόπερ.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση καθώς και ο Έντβιν Φαν Ντε Σαρ,που εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή στην ομάδα ,του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα.

Δείτε την ανάρτηση του Άγιαξ

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νιούκαστλ θέλει να πάρει τον απόλυτο πρωταγωνιστή του Euro 2020

Ο Έμερι θέλει να "φάει" τον Μαρτίνεζ για να πάρει τον κίπερ που ο Αργεντινός του στέρησε το βραβείο

Παρί: Χτυπάει ελεύθερο στόπερ αξίας πολλών εκατομμυρίων

News 24/7

24MEDIA NETWORK