Ο γιος του Ρονάλντο βρήκε ομάδα και γεννήθηκε μεγάλη ίντριγκα

Στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο 12χρονος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ.

Portugal's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Μία είδηση που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα έφερε στο φως Ισπανός δημοσιογράφος αφού αποκάλυψε πως ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο δημοσιογράφος της AS, Έντου Κορνάγκο ο μεγάλος γιος του Ρονάλντο θα φορέσει έπειτα απο τέσσερα χρόνια ξανά την φανέλα της Ρεάλ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, όπως τον ονομάζουν, βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του έχοντας σημειώσει 50 γκολ σε 20 συμμετοχές με την ομάδα κάτω των 14 της Ρεάλ πριν αποχωρήσει μαζί με τον πατέρα του.

Μετά, βρέθηκε στην αντίστοιχη ομάδα της Γιουβέντους και εν συνεχεία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από όπου αποχώρησε μαζί με τον CR7 το προηγούμενο διάστημα.

Πάντως, όπως ανέφερε σε επόμενο tweet του ο γνωστός δημοσιογράφος, δεν τίθεται, προς το παρόν τουλάχιστον, θέμα μετακίνησης του Πορτογάλου σταρ στην ομάδα της Ρεάλ.

Δείτε τις αναρτήσεις του Κορνάγκο

Διαβάστε Περισσότερα

Έντσο Φερνάντες: Μπήκε στην υπόθεση ο Μέντες, έχει φέρει δύο αστρονομικές προτάσεις στην Μπενφίκα

Ο Άγιαξ άφησε ελεύθερο μουντιαλικό ποδοσφαιριστή

Οι άλλοι δύο ελεύθεροι παίκτες του Μέντες που ψάχνουν ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK