Επικό τρολάρισμα Μπενζεμά, έγραψε "974" στο Twitter και όλοι νόμιζαν πως επιστρέφει στο Μουντιάλ 2022

Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε Tweet που παρέπεμπε σε γήπεδο του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, αλλά ο Γαλλοαλγερινός τρόλαρε.

Real Madrid's Karim Benzema gestures as he warms up before the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Καρίμ Μπενζεμά, μόλις πριν από λίγες ώρες, φλέρταρε με την επιστροφή του στο Μουντιάλ 2022 -σύμφωνα με δημοσιεύματα- καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε εκτός πλάνων του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ωστόσο, ώρες μετά το σενάριο αυτό γειώθηκε. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ούτε στο Κατάρ επέστρεψε ούτε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όπως γράφεται σε διάφορα ρεπορτάζ θα πάει διακοπές.

Μόνο που ένα Tweet του Γαλλοαλγερινού έκανε τους πάντες να πιστέψουν ότι επιστρέφει στη Ντόχα. Ο Μπενζεμά έγραψε "974" στα social media και άπαντες πίστεψαν πως πρόκειται για το γήπεδο στην πρωτεύουσα του Κατάρ που έχει αυτή την ονομάσια.

Όπως αποδείχτηκε όμως το "974" αφορά το νησί Ρεϊνιόν στον ινδικό. Η Γαλλία είναι χωρισμένη σε διαμερίσματα και το προαναφερθέντας αριθμός αφορά το εξωτικό νησί που θα επισκευθεί ο Καρίμ Μπενζεμά.

Δείτε το Tweet του Καρίμ

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Οι αισθητήρες της μπάλας μίλησαν, ακούμπησε ή δεν ακούμπησε;

Ρονάλντο, μία "διεκδικήτρια" ανακοίνωσε πως δεν τον θέλει

Βέλγιο: Μεγάλος τσακωμός στα αποδυτήρια, ποιους χώρισε ο Λουκάκου

News 24/7

24MEDIA NETWORK