Έρλινγκ Χάλαντ: Συμπαίκτης του αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό

Η αφόσιωση στο παιχνίδι και οι συμβουλές του πατέρα του αλλά όχι τόσο η διατροφή που κάνει, είναι αυτά που ξεχωρίζουν τον Έρλινγκ Χάλαντ σύμφωνα με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ.

Manchester City's Erling Haaland applauds fans at the end of the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ θα μπορούσε να γίνει Άγγλος AP

Για τον Έρλινγκ Χάλαντ μίλησε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ και αποκάλυψε τι πιστεύει ότι είναι αυτό που κάνει ξεχωριστό τον Νορβηγό.

Ο δεξιός μπακ των "πολιτών" στη συνέντευξη στο Sportsbible τόνισε πως δεν είναι ούτε η διατροφή, ούτε η σωματοδομή, αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει αλλά η πειθαρχία και η αφοσίωσή του στο παιχνίδι. "...ήρθε και ανέβασε επίπεδο την Premier League. Είναι μόλις 22 και έχει τέτοια αφοσίωση στο παιχνίδι. Η διατροφή του είναι ένα μικρό κομμάτι της επιτυχίας του. Η αφοσίωση και η επίδραση που έχει ο πατέρας του σε αυτόν είναι φανερό πόσο τον έχει βοηθήσει..."

Διαβάστε Περισσότερα

Βλαχοδήμος και Μπενφίκα θυμίζουν Καμπίπ Νουρμαγκομέντοφ

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Είχε εξομολογηθεί με ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει το Champions League

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Επίθεση στον Κιλιάν Εμπαπέ και τους γονείς των ποδοσφαιριστών

News 24/7

24MEDIA NETWORK