Έτσι απάντησε η Λεβερκούζεν στο "φλερτ" Αλόνσο με Ρεάλ και Τότεναμ

Ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει πάταγο στην ποδοσφαιρική αγορά και η Λεβερκούζεν δεν κάμπτεται από τις σειρήνες.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso applauds during the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Ο Τσάβι Αλόνσο στην αναμέτρηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Ατλετικό Μαδρίτης για το Champions League AP

Ο Τσάμπι Αλόνσο υπέγραψε με την Λεβερκούζεν σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με μία ομάδα που δεν ήταν δική του έκανε θαύματα...

Τα θαύματα του Ισπανού δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από την ευρωπαϊκή αγορά με τα Μέσα να χύνουν τόνους μελάνι όσον αφορά στο μέλλον του. Πιο πρόσφατα γράφτηκε ότι ο εμβληματικός μέσος απασχολεί την Τότεναμ, αλλά και την σπουδαία Ρεάλ έστω κι αν όλα δείχνουν ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα παραμείνει στην καρέκλα του όποια κι αν είναι η κατάληξη της σεζόν.

Η Λεβερκούζεν, πάντως, δεν ανησυχεί για τις εξελίξεις και βγάζει αισιοδοξία προς τα έξω. Ο CEO της Μπάγερ, Φερνάντο Κάρο σε δηλώσεις του είπε: "Είμαι σίγουρος πως ο Τσάμπι Αλόνσο θα είναι μαζί μας την επόμενη σεζόν. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε το πρότζεκτ του. Έχει συμβόλαιο έως το 2024 και θέλουμε να τον κρατήσουμε για πολλά χρόνια".

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Κοντοζυγώνει η μεγάλη επιστροφή στο Καμπ Νου

Τσέλσι: Μένει ή φεύγει ο Τιάγκο Σίλβα από τους Μπλε;

Ο Κλοπ τα έριξε στην Λίβερπουλ για τις άσχημες εμφανίσεις του Νούνιεζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK