Ο Κλοπ τα έριξε στην Λίβερπουλ για τις άσχημες εμφανίσεις του Νούνιεζ

Αντικειμενικότατος ο Γιούργκεν Κλοπ στην προσέγγισή του όσον αφορά στην πρώτη σεζόν του Νούνιεζ στο Άνφιλντ.

Liverpool's Darwin Nunez celebrates after scoring his side's third goal during the FA Community Shield soccer match between Liverpool and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, July 30, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Ουρουγουανός ήταν η μεγάλη μεταγραφή της Λίβερπουλ το καλοκαίρι AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Λίβερπουλ δαπάνησε πάρα πολλά εκατομμύρια για να πάρει από την Μπενφίκα τον Νταργουίν Νούνιεζ. Ο Ουρουγουανός φορ στην πρώτη σεζόν στο Άνφιλντ κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τον Γιούργκεν Κλοπ ως προς την πίστη του στον ποδοσφαιριστή.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός τα έριξε στην ίδια την ομάδα του για τις εμφανίσεις του Νούνιεζ και το γεγονός πως δεν σκόραρε πολλά τέρματα: "Δώστε του χρόνο για μπει στο κλίμα. Είναι δύσκολο να μπεις σε μία ομάδα που δεν κάνει κλικ.

Ο Νταργουίν θα είχε σκοράρει πάνω από 20 γκολ εάν ήμασταν σε μία φυσιολογική σεζόν. Χρειάζεται το χρόνο που είχε στην Μπενφίκα. Επίσης, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τη γλώσσα".

Αυτά είπε ο Κλοπ για τη μεγάλη επένδυση των Κοκκίνων το περασμένο καλοκαίρι και πλέον αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον πώς θα είναι ο Νούνιεζ τη νέα σεζόν. Άλλωστε, η Λίβερπουλ μπαίνει σε νέα εποχή με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, διαζύγια και προσθήκες.

Διαβάστε περισσότερα

Τσάβι Σίμονς: Το παιδί "θαύμα" κάνει κίνηση - ματ για το μέλλον του

Βλάχοβιτς: Μπάγερν και κορυφαίες ομάδες της PL τον θέλουν, τι ζητάει η Γιούβε

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε από τον Μπέλι τον πρώτο στόχο της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK