Μπαρτσελόνα: Κοντοζυγώνει η μεγάλη επιστροφή στο Καμπ Νου

Ο Αλεμάνι υπογράφει στην Άστον Βίλα κι ένας πρώην legend της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμος να υπογράψει με τους Μπλαουγκράνα.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Ο Ουνάι Έμερι και η ικανότατη διοίκηση της Άστον Βίλα κλείνουν από μέρα σε μέρα τον διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμάνι. Η θέση στα γραφεία των Μπλαουγκράνα μένει κενή και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου -όπως ήδη έχετε διαβάσει- θα πάει στον Ντέκο.

Ο legend της Μπάρτσα και νυν ατζέντης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το κλαμπ και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρόμανο οι συζητήσεις βαίνουν καλώς. Τις επόμενες ημέρες η κουβέντα θα συνεχιστεί και ο Ντέκο αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Μανατζερικά ο Πορτογάλος είχε μπει στο deal του περασμένου καλοκαιριού ώστε να καταφέρει να πάρει η Μπαρτσελόνα τον Ραφίνια. Και γενικότερα το κλίμα για τον Ντέκο είναι θετικό και θα την πάρει όπως όλα δείχνουν την ευκαιρία, αφού διατηρεί καλές σχέσεις και με το κεφάλι της Μπάρτσα, Λαπόρτα.

Διαβάστε περισσότερα

Τσάβι Σίμονς: Το παιδί "θαύμα" κάνει κίνηση - ματ για το μέλλον του

Τσέλσι: Μένει ή φεύγει ο Τιάγκο Σίλβα από τους Μπλε;

Ο Κλοπ τα έριξε στην Λίβερπουλ για τις άσχημες εμφανίσεις του Νούνιεζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK