Τσέλσι: Μένει ή φεύγει ο Τιάγκο Σίλβα από τους Μπλε;

Μπορεί πρόσφατα ο Σίλβα να ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, αλλά τελευταία κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φεύγει για Φλουμινένσε.

Chelsea's Thiago Silva applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, England, Sunday, Jan. 23, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Τιάγκο Σίλβα SUNDAY, JAN. 23, 2022. (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Ο Τιάγκο Σίλβα δεν πάνε μερικές εβδομάδες που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι για μία ακόμη σεζόν. Ο εμβληματικός κεντρικός αμυντικός στα δύσκολα που περνάει εφέτος η ομάδα στο χορτάρι έχει βγει και έχει μιλήσει τα ίσα επιχειρώντας να κρατήσει όρθιους τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, τελευταία κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν τον πολύπειρο στόπερ να συζητάει τη φυγή του από το Λονδίνο για λογαριασμό της Φλουμινένσε. Το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση κι έτσι αναγκαστικά βγήκε ο ίδιος ο Σίλβα να μιλήσει σβήνοντας τα σενάρια που γράφονται όλες αυτές τις μέρες.

"Δεν υπάρχει τίποτα με την Φλουμινένσε κι εμένα. Επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την Τσέλσι γιατί θέλω να μείνω. Είπα μέχρι και στη σύζυγό μου πως δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτές τις φήμες περί συνάντησης με τη διοίκηση της Φλουμινένσε. Πάντα σέβομαι τα συμβόλαιά μου".

Διαβάστε περισσότερα

Τσάβι Σίμονς: Το παιδί "θαύμα" κάνει κίνηση - ματ για το μέλλον του

Ο Κλοπ τα έριξε στην Λίβερπουλ για τις άσχημες εμφανίσεις του Νούνιεζ

Βλάχοβιτς: Μπάγερν και κορυφαίες ομάδες της PL τον θέλουν, τι ζητάει η Γιούβε

News 24/7

24MEDIA NETWORK