"Φαινόμενο": Οι οπαδοί της ομάδας του ζητούν την άμεση αποχώρησή του

Έντονες αποδοκιμασίες εις βάρος του Ρονάλντο του Φαινόμενο "σημειώθηκαν" από τους φίλους της Βαγιαδολίδ μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Μαγιόρκα καθώς η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Former Brazilian soccer star Ronaldo Luis Nazario gestures during the World Football summit in Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ρονάλντο δεν "πέρασε" στην Σίτι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο συνεχίζει ο Ρονάλντο το "Φαινόμενο" καθώς από το 2018 έχει αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο την Ρεάλ Βαγιαδολίδ αντί 30.000.000 ευρώ.

Με τον Βραζιλιάνο πρόεδρο η Βαγιαδολίδ κατάφερε να ανέβει και πάλι στην LaLiga αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού έχοντας διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα κάτι που έχει εξοργίσει τους οπαδούς της ομάδας.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε το ισόπαλο αποτέλεσμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μαγιόρκα, με πολλούς από τους φιλάθλους να ζητούν την άμεση απομάκρυνση του Ρονάλντο από την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του πως θα ήθελε να επεκταθεί στο μέλλον και στην αγορά της Αγγλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Έντρικ: Πλην γυμναστικής έχει και άλλη "τρελή" συνήθεια εν όψει 2024

Νεϊμάρ: Μετά τον "κουβά" 1 εκατ. στο πόκερ το γύρισε σε άλλο παιχνίδι

Τσέλσι: Ο μεγάλος αρχηγός "έδειξε" τον διάδοχο του Πότερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK