Τσέλσι: Ο μεγάλος αρχηγός "έδειξε" τον διάδοχο του Πότερ

Τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε εξέφρασε σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Τσέλσι, Σέζαρ Αθπιλικουέτα, φουντώνοντας τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους "Μπλε".

Chelsea's Cesar Azpilicueta applauds after the English Premier League soccer match between Fulham and Chelsea at the Craven Cottage stadium in London Thursday, Jan. 12, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Σέζαρ Αθπιλικουέτα χειροκροτά τους φίλους της Τσέλσι AP

Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσέλσι τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Τοντ Μπέλι να δείχνει με κάθε τρόπο πως θέλει να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές προκειμένου να αλλάξει το υπάρχον κλίμα στην ομάδα.

Η αρχή έγινε με την αποχώρηση του Γκράχαμ Πότερ, με τους μπλε να βρίσκονται στην αναζήτηση του διαδόχου του δίνοντας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου το τιμόνι της ομάδας στον Φρανκ Λάμπαρντ .

Για το ζήτημα του προπονητή και πιο συγκεκριμένα για ένα από τα φαβορί για την ανάληψη του πάγκου, τον Λουίς Ενρίκε, με τον οποίο μάλιστα συνυπήρξε για αρκετά χρόνια στην Ισπανία, ρωτήθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Σέζαρ Αθπιλικουέτα αποθεώνοντάς τον για την οργάνωση του και λέγοντας πως θέλει να γίνει ότι είναι καλύτερο για τον σύλλογο.

"...Ο Ενρίκε είναι πολύ πιστός στον τρόπο που θέλει να παίξει και πολύ πιστός στον τρόπο που δουλεύει καθημερινά. Πρέπει να γίνει ότι είναι καλύτερο για τον σύλλογο..."

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Τηρεί την υπόσχεση του παρά τις φήμες

Παρί: Αναμένονται πολλές αποχωρήσεις αλλά και μία μεγάλη επιστροφή

Μέσι: Παράδοση! Τι έγινε αυτή τη φορά στο Καμπ Νου στο περίφημο 10ο λεπτό

News 24/7

24MEDIA NETWORK