Τσάβι: Μίλησε για τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μπάρτσα

Πώς η αντικατάσταση του Μπουσκέτς είναι προτεραιότητα για την Μπαρτσελόνα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τσάβι ενώ ρωτήθηκε και για τους Κίμιχ και Ζουμπιμέντι.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 18 χρόνια θα αποχωρήσει ο Σέρχιο Μπούσκετς, με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή του, Τσάβι Ερνάντες να έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την αντικατάστασή του.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των Μπλαουγκράνα ρωτήθηκε για τις επιλογές της ομάδας για τη συγκεκριμένη θέση και για τους Κίμιχ και Ζουμπιμέντι, οι οποίοι ακούγονται όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Για τον Γερμανό ο Κίμιχ τόνισε πως είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του, ενώ για τον Ζουμπιμέντι τόνισε πως ο αθλητικός διευθυντής της Σοσιεδάδ δεν θα ήταν χαρούμενος αν ο Τσάβι απαντούσε γι αυτόν.

"...Ο Μπουσκέτς φεύγει οπότε πρέπει να βρούμε άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ο Κίμιχ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, από τους καλύτερους στη θέση του. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Όσον αφορά τον Ζουμπιμέντι, ο αθλητικός διευθυντής της Σοσιεδάδ δεν θα ήταν χαρούμενος με τα σχόλια που κάνουμε για τον ποδοσφαιριστή..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Θυμίζουμε πως τόσο ο Κίμιχ όσο και ο Ζουμπιμέντι, είναι δύο αρκετά δύσκολες περιπτώσεις καθώς ο Γερμανός φέρεται να έχει αλλάξει γνώμη και να θέλει να παραμείνει στην Μπάγερν τουλάχιστον μέχρι το 2025 ενώ ο Ζουμπιμέντι έχει δηλώσει πως θέλει αν παραμείνει για χρόνια στην Σοσιεδάδ.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Οι "Πολίτες" έφτιαξαν πανό με την περίφημη φωτογραφία του Πεπ με το πούρο

F1: Βόμβα! Οι Άγγλοι μιλούν για πρόταση 40 εκατ. της Φεράρι στον Χάμιλτον

Λουκάκου: Η Ίντερ ξεκαθάρισε τις προθέσεις της, τι ισχύει με Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK