Ρεάλ: Ο Αντσελότι ζήτησε την "απογοήτευση" της φετινής Premier League

Τον Ριτσάρλισον θέλει να φέρει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Μαδρίτη ο Κάρλο Αντσελότι, παρά τη μέτρια χρονιά που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Τότεναμ.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει και θα ξεκουράσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Καρίμ Μπενζεμά, βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Defensa Central που αναπαράγει και το Caught Offside, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ζητήσει ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο Ριτσάρλισον.

Ο Βραζιλιάνος έγινε κάτοικος Λονδίνου το περασμένο καλοκαίρι για χάρη της Τότεναμ αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του, έχοντας μόλις 1 γκολ σε 26 αναμετρήσεις στην Premier League.

Ο Αντσελότι παρακολουθεί στενά τον Βραζιλιάνο, από τότε που αγωνιζόταν στην Έβερτον και θεωρεί πως στην Μαδρίτη μπορεί άμεσα να βρει τον καλό του εαυτό, καθώς θα έχει και τη βοήθεια των Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μιλιτάο.

Πάντως, σε περίπτωση που το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή επισημοποιηθεί, οι απαιτήσεις της Τότεναμ δεν αναμένεται να είναι μικρότερες από 50.000.000 ευρώ καθώς για την περίπτωση του δαπάνησε το ποσό των 58.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Έβερτον.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι: Μίλησε για τον πρώτο μεταγραφικό στόχο της Μπάρτσα

F1: Βόμβα! Οι Άγγλοι μιλούν για πρόταση 40 εκατ. της Φεράρι στον Χάμιλτον

Ζαρντίμ: Φεύγει από το Ντουμπάι και έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα μέχρι το 2025

News 24/7

24MEDIA NETWORK