Φέλιξ: "Σνομπάρει" Σιμεόνε και περιμένει τις εξελίξεις

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ζοάο Φέλιξ.

Chelsea's Joao Felix leaves the pitch after receiving a red card during the English Premier League soccer match between Fulham and Chelsea at the Craven Cottage stadium in London Thursday, Jan. 12, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Στην Τσέλσι με την μορφή δανεισμού αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο ο Ζοάο Φέλιξ, ως αποτέλεσμα του αρνητικού κλίματος που επικρατούσε στα αποδυτήρια της Ατλέτικο μεταξύ του Πορτογάλου και του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Φέλιξ δεν κατάφερε να βοηθήσει την Τσέλσι να βελτιώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο, αλλά εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα των μπλε και την ερχόμενη σεζόν.

"...Δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον μου, αλλά περνάω καλά ατυτούς τους μήνες. Μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο. Ο καθένας θα ένιωθε το ίδιο καλά όπως κι εγώ..."

Θυμίζουμε ότι για να κάνει δικό της τον Φέλιξ η Τσέλσι χρειάζεται να βγάλει από τα ταμεία της ποσό άνω των 80.000.000 ευρώ, με τον προπονητή της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, να φέρεται πως έχει άλλες προτεραιότητες για την γραμμή κρούσης των μπλε.

Πάντως, ο Φέλιξ μόνο απαρατήρητος δεν περνάει από ομάδες της Premier League, με την Νιούκαστλ να είναι μία απ΄ αυτές που παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Οριγκί: Δύσκολα θα μείνει στην Μίλαν, έχει προτάσεις από Premier League και Τουρκία

Γκρίλις: Έκανε "πρωταθληματικό" μαλλί που θύμισε CR7

Γιουνάιτεντ, η φυγή των εννέα: Οι σταρ και κάτι ξεχασμένα εκατομμύρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK