Γιουνάιτεντ, η φυγή των εννέα: Οι σταρ και κάτι ξεχασμένα εκατομμύρια

Σκούπα ετοιμάζεται να πάρει ο Τεν Χαχ και να καθαρίσει το ρόστερ της Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν παίκτες στη λίστα που αγνοούμε πως συνεχίζουν να βρίσκονται στους Κόκκινους Διαβόλους.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μία ικανοποιητική σεζόν φέτος με τον Έρικ Τεν Χαχ για πρώτη χρόνια στον πάγκο του Όλντ Τράφορντ. Ωστόσο, ο Ολλανδός που φημίζεται για τη σκληρότητά του το καλοκαίρι αναμένεται να τελειώσει αρκετούς από το ρόστερ των Κόκκινων Διαβόλων.

Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική SUN οι υποψήφιοι προς αποχώρησε δεν είναι ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά εννέα! Μάλιστα, πολλοί από τη μαύρη λίστα του Τεν Χαχ είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φτάσει σε σημείο να αγνοούμε πως είναι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Φαν Ντε Μπεκ για παράδειγμα βρίσκεται στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας. Ένας παίκτης που αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες μ' ένα ποσό κοντά στα 40.000.000 ευρώ, αλλά δεν εκπλήρωσε σε καμία των περιπτώσεων αυτά που ήθελαν να δουν οι Κόκκινοι Διάβολοι.

Από εκεί και έπειτα ως φευγάτος παρουσιάζεται και ο Χάρι Μαγκουάιρ. Μία τεράστια επένδυση που έφτασε να φορέσει και το περιβραχιόνιο και εν τέλει δεν αποπνέει εμπιστοσύνη. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Αντονί Μαρσιάλ ο οποίος πήρε κάποιες ευκαιρίες, όμως, δείχνει στο τέλος της ημέρας να μην ταιριάζει με τον κόουτς.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι μία έτσι και μία άλλιως. Ο ίδιος δέχεται να ρίξει το κασέ του για να παραμείνει ενώ η Γιουνάιτεντ ακόμα τουλάχιστον δεν έχει δείξει τις προθέσεις της.

Πάμε και στον ΜακΤόμνεϊ που δεν υπολογίζεται και ομάδες της Premier League καλοβλέπουν την υπόθεσή του. Ο Άλεξ Τέλες είναι για να φεύγει όπως και ο Έρικ Μπαϊγί που συνεχίζει να είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ. Δύσκολα θα παραμείνει στο Όλντ Τράφορντ ο Βουτ Βέγκχορστ. Τέλος, με ερωτηματικό είναι Μαρσέλ Σαμπίτζερ ο οποίος είναι δανεικός από την Μπάγερν.

Διαβάστε περισσότερα

Νεϊμάρ: Ο ισχυρός σύμμαχος του Βραζιλιάνου που πίεσε τον Τεν Χαχ να πει το "ναι"

Τεν Χαχ: Βρίσκεται σε κόντρα με παίκτη που "χρυσοπλήρωσε" η Γιουνάιτεντ

Ρόμπερτσον: Κορυφαία ομάδα ετοιμάζει πρόταση αλλά ο Κλοπ είναι ξεκάθαρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK