Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έδωσε εντολή για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

Την περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει κυκλώσει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τη γραμμή κρούσης σύμφωνα με δημοσίευμα του The Express.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP

Στην εποχή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναμένεται να ζήσει η Τσέλσι από το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Αργεντίνος θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον νέο προπονητή της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Οι μπλε έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους αλλά κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στην ερχόμενη καθώς ο Ποτσετίνο έχει θέσει ήδη κάποιες προτεραιότητες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Express που αναπαράγει και το GOAL, οι μπλε αναμένεται να κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του άσου της Τσέλσι, Ντούσαν Βλάχοβιτς παρά το γεγονός πως είναι ήδη κλεισμένος για το ερχόμενο καλοκαίρι ο Κρίστοφερ Ενκουκού.

Ο Βλάχοβιτς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, κάτι που γνωρίζει καλά ο Ποτσετίνο, ο οποίος θεωρεί πως ο Σέρβος μπορεί να ανταπεξελθει ιδανικα στα "θέλω" του.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Μπάγερν Μονάχου, με την Γιούβε να ζητά για την παραχώρηση του ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Πεπ κάνει την ανατροπή και πείθει φευγάτο σταρ της ομάδας

Νάπολι: Αυτό είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Σπαλέτι

Μπαρτσελόνα: Ο λόγος που κορυφαίο στέλεχος της ομάδας τα "γύρισε όλα τούμπα" και έμεινε στο και... πέντε

News 24/7

24MEDIA NETWORK