Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο σκέφτεται να κάνει μεγάλη αλλαγή προκειμένου να "αναγεννηθεί"

Την επιστροφή του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ σκέφτεται ο Τζέιντον Σάντσο καθώς παρά το γεγονός πως έχει επιστρέψει στο ροτέισον του Τεν Χαχ, ψάχνει να βρει τον εαυτό του.

Manchester United's Jadon Sancho walks from the pitch at halftime during a pre-season game between Manchester United and Crystal Palace at the Melbourne Cricket Ground in Melbourne, Australia, Tuesday, July 19, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Σάντσο σε φιλικό προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Ως περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά που διανύει ο Τζέιντον Σάντσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κρίθηκε αυστηρά από τον Τεν Χαχ ο οποίος δεν δίστασε να του κάνει μέχρι και "χουνέρια" στέλνοντας τον στην Ολλανδία για προπόνηση με τον κόουτς της αρεσκείας του.

Ο Σάντσο δούλεψε σκληρά και έπειτα από τρεις μήνες επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του, κερδίζοντας σιγά σιγά και φανέλα βασικού.

Παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη του Τεν Χαχ, γνωρίζει ότι από το καλοκαίρι και μετά είναι πιθανό να χάσει τον τωρινό χρόνο συμμετοχής του και βλέπει με καλό μάτι μία επιστροφή στην παλιά του αγάπη με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να αναγεννηθεί, σύμφωνα με γερμανικά μέσα.

Ο λόγος για την Ντόρτμουντ, στην οποία ο Σάντσο αγωνίστηκε για μία τετραετία, καταφέρνοντας να εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία και να αναγκάσει την Γιουνάιτεντ να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 85.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σάντσο έχει 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, καταφέρνοντας να πετύχει 6 γκολ και να μοιράσει 2 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Φεύγει ο Μίλνερ, αυτές οι δύο ομάδες της Premier League τον "κυνηγούν"

Παρί: Προς πώληση ο παίκτης "απογοήτευση", τον τσεκάρει ο Κλοπ

Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει αγαπημένο παίκτη του Τσάβι αντί μόλις 50 εκάτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK