Κέιν: Αυτή είναι η τελική του απόφαση για το μέλλον του

Διατεθειμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Τότεναμ και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 είναι ο Χάρι Κέιν, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

Tottenham's Harry Kane is in action during the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham Hotspur at the Goodison Park stadium in Liverpool, England, Monday, April 3, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Χάρι Κέιν με τη φανέλα της Τότεναμ AP

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι ιθύνοντες της Τότεναμ με την περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του Χάρι Κέιν.

Η τρέχουσα συμφωνία με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 και παρά το γεγόνος πως όλα έδειχναν ότι το deal θα ολοκληρωθεί, όλα έχουν "παγώσει".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο 'Άγγλος φορ καλοβλέπει το ενδεχόμενο αποχώρησης και είναι πρόθυμος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τα "Σπιρούνια" και να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κέιν γνωρίζει τις απαιτήσεις της Τότεναμ για να τον παραχωρήσει και ξέρει πως δεν πρόκειται καμία ομάδα να καταβάλει το ποσό των 150.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε, πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 100.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον έμπειρο φορ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γκρίνγουντ: Έκανε τεράστια αποκάλυψη στους οικείους του για το μέλλον του

Παρί: Προς πώληση ο παίκτης "απογοήτευση", τον τσεκάρει ο Κλοπ

Λίβερπουλ: Φεύγει ο Μίλνερ, αυτές οι δύο ομάδες της Premier League τον "κυνηγούν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK