Φιρμίνο: Έκπληξη! Αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ομάδα αλλά έφαγε "χυλόπιτα"

Στην Μπαρτσελόνα αυτοπροτάθηκε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σύμφωνα με την MARCA, με τον Τσάβι όμως να μην δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του.

Liverpool's Roberto Firmino exercises during warmup before the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Μπόμπι Φιρμίνο με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Μπόμπι Φιρμίνο εν όψει του καλοκαιριού καθώς ανακοίνωσε στον Γιούργκεν Κλοπ και τη διοίκηση της Λίβερπουλ πως θέλει να κάνει μία νέα στροφή στην καριέρα του.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Φιρμίνο να βρίσκεται σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης από το ερχόμενο καλοκαίρι κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ καθώς άλλη είναι η προτεραιότητα του Τσάβι για τη θέση του φορ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η MARCA, ο Φιρμίνο αυτοπροτάθηκε στην Μπάρτσα χωρίς όμως ο Ισπανός κόουτς να σκοπεύει να δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του καθώς δεν έχει τα στοιχεία που θέλει στη συγκεκριμένη θέση.

Μάλιστα, το ισπανικό μέσο τονίζει πως ο Τσάβι δεν έχει στα βασικά του πλάνα την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Έκλεισε ο νέος κόουτς, τι ισχύει με το συμβόλαιο του

Ο λόγος που ο Νάιγκελσμαν σπάστηκε με την Τσέλσι και αποσύρθηκε από την κούρσα

Μπαρτσελόνα: Ένας φίλος από τα παλιά φαβορί για την θέση του φορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK