Ο λόγος που ο Νάιγκελσμαν σπάστηκε με την Τσέλσι και αποσύρθηκε από την κούρσα

Φαίνεται πως ήταν απόφαση του Τζούλιαν Νάιγκελσμαν να μην είναι διαθέσιμος για την Τσέλσι για συγκεκριμένο λόγο.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann listens to questions of journalists during a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Τσέλσι δεν έχει καταλήξει προς το παρόν σε νέο προπονητή με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ωστόσο, μόλις πριν από μερικές ημέρες έμοιαζε με μονόδρομο η πρόσληψη του Τζούλιαν Νάιγκελσμαν τον οποίο είχε αποπέμψει η Μπάγερν Μονάχου για να υπογράψει με τον Τόμας Τούχελ.

Γιατί, όμως, χάλασε δουλεια με τον Γερμανό στους Μπλε; Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο ίδιος ο Νάιγκελσμαν πίστευε πως η θέση είναι δική του και οι διαπραγματεύσεις γίνονται για να ολοκληρωθεί το deal.

Όταν λοιπόν ο πρώην τεχνικός των Βαυαρών και οι εκπρόσωποί τους πληροφορήθηκαν ότι η διοίκηση της Τσέλσι στοχεύει και σε άλλους προπονητές παράλληλα όπως οι: Λουίς Ενρίκε, Κομπανί, Ποτσετίνο τότε ο Νάιγκελσμαν πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την προοπτική της μετακόμισης στο Λονδίνο για λογαριασμό του Τοντ Μπέλι.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τερ Στέγκεν ισοφάρισε ασύλληπτη επίδοση που θυμίζει άλλες εποχές

"Κάηκε" η Νάπολη με την νίκη τίτλου και ο Κβαραντόνα ξεσάλωσε

Μπαρτσελόνα: Πλην του Φιρμίνο, θέλει και παίκτη που κόστισε στη Λίβερπουλ 60 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK