Μπαρτσελόνα: Ένας φίλος από τα παλιά φαβορί για την θέση του φορ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για τη θέση του επιθετικού σύμφωνα με το Sky Sports News.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Σε αναζήτηση επιθετικού που θα συμπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με το Sky Sports News έχει καταλήξει στον εκλεκτό και αυτός δεν είναι ο Μπόμπι Φιρμίνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο το πρώτο όνομα της λίστας που εξετάζει ο Τσάβι είναι αυτό του πρώην άσου της ομάδας, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο επιθετικός από την Γκαμπότζη αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από την Τσέλσι καθώς βρίσκεται εκτός πλάνων, και έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο με την Μπαρτσελόνα να αποτελεί μία από τις προτεραιότητές του.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε στα αποδυτήρια των Μπλαουγκράνα και πανηγύρισε μαζί τους την νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης για την LaLiga.

Πάντως, στη λίστα τους τον ποδοσφαιριστή έχουν και ομάδες από το MLS αλλά και οι Μίλαν και Ίντερ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε Περισσότερα

Ο λόγος που ο Νάιγκελσμαν σπάστηκε με την Τσέλσι και αποσύρθηκε από την κούρσα

Η Σάντερλαντ χτυπάει 34χρονο προπονητή με ζήτηση από Ιταλία, Πορτογαλία, Αγγλία

Ρονάλντο: Άφησε για λίγο την μπάλα και ανέλαβε νέο πόστο στην Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK