Φιρμίνο: Η Μπάρτσα του είπε "όχι" αλλά η μεγάλη της αντίπαλος έχει άλλη άποψη

Μέσα στους 4 - 5 στόχους που τσεκάρει η Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης βρίσκεται ο Μπόμπι Φιρμίνο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο WEDNESDAY, OCT. 12, 2022. (AP PHOTO/SCOTT HEPPELL)

"Αντίο" στη Λίβερπουλ έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας είπε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, παρά την πρόταση ανανέωσης της αγγλικής ομάδας, καθώς θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, με τους Μπλαουγκράνα όμως να ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός παίκτη στη γραμμή κρούσης.

Μπορεί το deal με την Μπάρτσα να μην προχώρησε αλλά δεν αποκλείεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να προχωρήσει αυτό με την Ρεάλ καθώς ο Μπόμπι βρίσκεται ανάμεσα στις 4-5 επιλογές που εξετάζει ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει πως, προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά γίνονται συζητήσεις στο εσωτερικό του συλλόγου, με την περίπτωσή του να κερδίζει διαρκώς πόντους.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Φιρμίνο έχει λάβει μέρος σε 34 αναμετρήσεις με την Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αλέξις Σάντσες: Μετά την Παρί, τον θέλουν και δύο πρώην ομάδες του

Ο Γουόλκοτ φεύγει από την ομάδα που τον ανέδειξε και έχει ένα στόχο

Ρούνει: Συνεχίζει να μελετάει τον Πεπ και προτείνει στον Τεν Χαχ την "μέθοδο Μουρίνιο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK