Ο Γουόλκοτ φεύγει από την ομάδα που τον ανέδειξε και έχει ένα στόχο

Έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του δήλωσε ο Θίο Γουόλκοτ, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Σάουθαμπτον.

Manchester City's Jack Grealish, right, and Southampton's Theo Walcott challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Southampton and Manchester City at St Mary's Stadium in Southampton, England, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Θίο Γουόλκοτ με τον Τζακ Γκρίλις AP

Με τη φανέλα της Σαουθάμπτον αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ, μην καταφέρνοντας να βοηθήσει ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Άγγλος εξτρέμ, σε δηλώσεις του, ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα και είναι ανοιχτός σε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

"...Μέλημα μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο κορυφαίο και είμαι έτοιμος για τον επόμενο στόχο..."

Ο Γουόλκοτ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πραγματοποιήσει 24 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Σαουθάμπτον, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ.

Θυμίζουμε πως ο 34χρονος Άγγλος έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της Premier League στην καριέρα του και πιο συγκεκριμένα στις Σαουθάμπτον, Άρσεναλ και Έβερτον.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Μουσιάλα έδωσε στον Κομάν το μοναδικό 11 στα 11

Ρούνει: Συνεχίζει να μελετάει τον Πεπ και προτείνει στον Τεν Χαχ την "μέθοδο Μουρίνιο"

Μπαρτσελόνα: Προσπαθεί να πάρει "τσάμπα" αστέρι του Σιμεόνε

News 24/7

24MEDIA NETWORK