Φιρμίνο: Τηρεί την υπόσχεση του παρά τις φήμες

Την επιθυμία να παραμείνει πιστός στη Λβερπουλ μέχρι τη τελευταία μέρα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Μπόμπι Φιρμίνο παρά τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο συλλόγους.

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο WEDNESDAY, OCT. 12, 2022. (AP PHOTO/SCOTT HEPPELL)

Την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ μετά από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου εξέφρασε στον Γιούργκεν Κλοπ και τη διοίκηση της ομάδας ο Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ είναι μέλος της αγγλικής ομάδας από το καλοκαίρι του 2015 και στα 31 του πλέον επέλεξε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Μπόμπι να έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του πως δεν θέλει να έρθει σε συμφωνία με κάποια άλλη ομάδα προτού ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τους "Κόκκινους" καθώς είναι αρκετά δύσκολη για τον ίδιο αυτή η αλλαγή όπως ξεκαθάρισε και σε δηλώσεις του.

"...Προσεύχομαι στον Θεό για να με κρατήσει και να με βοηθήσει σ' αυτή τη διαδικασία της αποχώρησης. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ μέχρι το τέλος..."

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπόμπι έχουν εκφράσει δύο ομάδες, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποια συμφωνία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Παράδοση! Τι έγινε αυτή τη φορά στο Καμπ Νου στο περίφημο 10ο λεπτό

Άρσεναλ: Wonderkid που έχει στείλει δανεικό "σπάει" όλα τα ρεκόρ και "απαιτεί" φανέλα βασικού

Χαλασμός για τον 2007 της Χάιντουκ, "τρελό" χρήμα από την Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK