Μέσι: Παράδοση! Τι έγινε αυτή τη φορά στο Καμπ Νου στο περίφημο 10ο λεπτό

Πανό που έγραφε "We love Messi" ΄ύψωσαν" οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με τη Χιρόνα στο 10ο λεπτό συνεχίζοντας την παράδοση.

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, left, hold the European Golden Boot 2012 award for best European goalscorer of the 2011-2012 season and Xavi Hernandez holds the Spain's prestigious Asturias prize before a Spanish La Liga soccer match a at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Nov. 3, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τον Τσάβι AP

Την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα επιθυμούν διακαώς οι οπαδοί της ομάδας κάτι που προσπαθούν να κάνουν σαφές σε κάθε ευκαιρία.

Αυτή τη φορά στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με την Χιρόνα για την LaLiga κάποιοι φίλοι των Μπλαουγκράνα σήκωσαν πανό που έγραφε "we love Messi" δηλάδη "Μέσι σ΄αγαπάμε" ενώ και πάλι φώναξαν ρυθμικά το όνομά του.

Θυμίζουμε πως στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ για το Copa del Rey οι οπαδοί στο 10ο λεπτό "κούνησαν" το γήπεδο φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Αργεντίνου σταρ.

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην τελική φάση του kings League, τουρνουά 7χ7 που διοργάνωσε ο Ζεράρ Πικέ στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Wonderkid που έχει στείλει δανεικό "σπάει" όλα τα ρεκόρ και "απαιτεί" φανέλα βασικού

Αντσελότι: "Πέταξε" βόμβα για το μέλλον του γιου του

Ντέλε Άλι: Μετά τον παραγκωνισμό του, "συνελήφθη" να κάνει αέριο γέλιου

News 24/7

24MEDIA NETWORK