Φοβερός Ποστέκογλου, υποστήριξε τους φιλάθλους ανεξαρτήτως εθνικότητας και συνόρων

Ο Ελληνοαυστραλός απάντησε σε μία ερώτηση δημοσιογράφου η οποία ήταν ασεβής προς του φιλάθλους της Τότεναμ και των υπόλοιπων ομάδων.

Tottenham Hotspur's manager Ange Postecoglou waves to the fans after victory during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Brighton and Brentford , at White Hart Lane Stadium in London, England, Wednesday , Jan 31, 2024. (AP Photo/Dave Shopland)
(AP Photo/Dave Shopland) AP

Το αφεντικό της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, απέρριψε την ιδέα ότι οι οπαδοί είναι "τουρίστες"- δεύτερης κατηγορίας φίλαθλοι αν δεν ζουν στο Νησί και ταξιδεύουν από αλλού.

Δημοσιογράφος αναφέρθηκε με μία υποτιμητική έκφραση στους ταξιδιώτες που επισκέπτονται τους αγώνες των ομάδων που υποστηρίζουν από το εξωτερικό και ο τεχνικός της Τότεναμ δεν το άφησε να πέσει κάτω...

Ο 58χρονο αφεντικό των Σπερς υπερασπίστηκε τους οπαδούς που ταξιδεύουν από μακριά για να δουν την ομάδα του σε δράση και ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι άδικο να αμφισβητείται το πάθος που δείχνουν αυτής της μερίδας των φιλάθλων, πόσο μάλλον αν συνεκτιμηθούν τα έξοδα και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν για να υποστηρίξουν την ομάδα.

Η απάντηση

"Βλέπεις, αυτό είναι πολύ σκληρό. Θα σας πω γιατί, επειδή είμαι μάλλον πλαστικός και τουριστικός επειδή έρχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και είμαι πραγματικά παθιασμένος με το ποδόσφαιρο.

"Αν μπορούσα να έχω πρόσβαση για να δω ένα παιχνίδι της Premier League, αυτό ήταν ο κόσμος για μένα. Το να χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους "πλαστικούς" ή "τουρίστες", δεν νομίζω ότι είναι πολύ δίκαιο. Ακριβώς επειδή ζουν στην άλλη άκρη του κόσμου.

"Αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος έχει οπαδούς σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν πάντα πρόσβαση στους αγώνες και νομίζω ότι πρέπει πάντα να έχουμε τη δυνατότητα να τους φιλοξενήσουμε. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο παθιασμένους. Νομίζω ότι είναι πραγματικά ασεβές να αποκαλείς τους οπαδούς τουρίστες, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να κάνουν τα έξοδα για να έρθουν από την άλλη άκρη του κόσμου, δεν ξέρεις πόσο παθιασμένοι είναι".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι "Σπερς" έχουν μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες βάσεις οπαδών στο Λονδίνο. Εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, υπάρχουν περίπου τρία εκατομμύρια οπαδοί που κατανέμονται στην Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Ωστόσο, σε διεθνή κλίμακα, λέγεται ότι υπάρχουν περισσότεροι από 180 εκατομμύρια οπαδοί που ακολουθούν την ομάδα του Ποστέκογλου.

Διαβάστε περισσότερα

Θα πέσει το ίντερνετ, έρχεται ντοκιμαντέρ του Μουρίνιο στο Netflix το 2025

Ένας άπειρος γυμναστής για πιλάτες πιθανώς ευθύνεται για τραυματισμούς στην Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK