Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί και ο τελευταίος της χρυσής γενιάς

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποτελέσει ο Σέρχιο Μπούσκετς το ερχόμενο καλοκαίρι με τον ίδιο να προτιμά την μετακίνησή του σε ομάδα του MLS.

Barcelona's Sergio Busquets gestures during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Athletic Club at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Σέρχιο Μπούσκετς στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο για το Ισπανικό Πρωτάθλημα AP

Ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μπαρτσελόνα έχει περάσει ο Σέρχιο Μπούσκετς κάτι που το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αλλάξει.

Μετά από τον Ζεράρ Πικέ, που πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του, από την Μπαρτσελόνα αναμένεται να αποχωρήσει και ο Μπούσκετς. Ο 34χρονος Ισπανός μέσος διανύει του τελευταίους μήνες του συμβολαίου του, το οποίο δύσκολα θα ανανεωθεί, και ήδη αρκετοί είναι οι μνηστήρες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Εκρέμ Κονούρ, δύο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση του αν και ο ίδιος φέρεται να προτιμά τη μετακίνησή του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ώστε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του MLS, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα πολλών ποδοσφαιριστών.

Το tweet του Εκρέμ Κονούρ

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ έχασε τον Κβαρατσχέλια γιατί κοιμήθηκε

Σίτι: Έγκυος υπάλληλος του κλαμπ στη φυλακή γιατί έκλεβε από τα ταμεία για να κάνει το γάμο της

Μπρούνο Φερνάντες: Το πρώτο post μετά από το βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK