Γιώργος Γιακουμάκης: Έλληνας σκόρερ σε ομίλους μετά από πέντε χρόνια, ποιος ήταν ο τελευταίος

Το πρώτο του γκολ στο Champions League σημείωσε ο Γιακουμάκης στην αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και θα χρειαστεί να πάμε αρκετά χρόνο πίσω από το τελευταίο τέρμα Έλληνα σε ομίλους UCL.

Celtic's Giorgos Giakoumakis celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group F soccer match between Celtic and Shakhtar Donetsk at Celtic park, Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιώργος Γιακουμάκης πανηγυρίζει AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Γιώργος Γιακουμάκης στην αναμέτρηση της Σέλτικ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για τους ομίλους του Champions League και έγραψε ιστορία καθώς αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πρέπει να πάμε πέντε χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου για να δούμε Έλληνα παίκτη να σκοράρει σε ομίλους.

Ο λόγος για τον νυν αμυντικό της Σπέτσια, Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μείωσε το σκορ για τους ερυθρόλευκους σε 3-1. Γκολ σε ομίλους είχε πετύχει το 2018 και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης με την φανέλα της ΑΕΚ, αλλά έχει τη βέλγικη υπηκοότητα.

Δείτε το γκολ του "Γιάκουμ"

Διαβάστε Περισσότερα

Φρενίτιδα, οι μεγάλοι της Ευρώπης απλώνουν εκατομμύρια για τον 16χρονο Έντρικ του Άμπελ Φερέιρα

Ρονάλντο: Το βίντεο ντοκουμέντο του "όχι" στον Τεν Χαχ κουνώνοντας το δάχτυλο

Ερλινγκ Χάλαντ: Επιστρέφει στο μέρος που έχρισε wonderkid καλύτερο από αυτόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK