Ρονάλντο: Το βίντεο ντοκουμέντο του "όχι" στον Τεν Χαχ κουνώνοντας το δάχτυλο

Αποκαλυπτήρια της αντιπαράθεσης Ρονάλντο - Τεν Χαχ έγιναν μέσω Twitter. Κυκλοφόρησε το βίντεο που ο Πορτογάλος αρνήθηκε την είσοδό του στο ματς με την Τότεναμ.

Ρονάλντο: Το βίντεο ντοκουμέντο του "όχι" στον Τεν Χαχ κουνώνοντας το δάχτυλο

Κριστιάνο Ρονάλντο και Έρικ Τεν Χαχ τα βρήκαν με τον Πορτογάλο να επιστρέφει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πιθανότατα στην αποστολή των "Κόκκινων Διαβόλων" για την αναμέτρηση του Europa League με την Σέριφ.

Ωστόσο, για τους χρήστες των social media το... παρασκήνιο είναι αυτό που μετράει και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί βίντεο/ντοκουμέντο που δείχνει τον Κριστιάνο να λέει το περιβόητο "όχι" στον προπονητή του για να μπει ως αλλαγή στο ματς με την Τότεναμ.

Από εκεί πέρα το στόρι λίγο πολύ γνωστό με τον Ρονάλντο να φέρεται να φεύγει από το γήπεδο χωρίς καν να πηγαίνει στα αποδυτήρια μετά από το τέλος της αναμέτρησης. Εν συνεχεία ο Τεν Χαχ αποφάσισε την αποπομπή του σταρ από τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και τα σενάρια περί λύσης της συνεργασίας του Ρονάλντο με το κλαμπ.

Μάλιστα, δημοσιεύματα το πρωί της Τρίτης (25/10) ήθελαν τον ποδοσφαιριστή να στοχεύει στη μετακίνησή του στην Νάπολι η οποία κάνει εξαιρετική σεζόν υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ικάρντι απέλυσε την Νάρα και της κόβει τη γιγάντια προμήθεια της μεταγραφής του

Ερλινγκ Χάλαντ: Επιστρέφει στο μέρος που έχρισε wonderkid καλύτερο από αυτόν

Ντιέγκο: Έβγαλε φωτογραφία που θα μείνει στην ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK