Ζλάταν: Αν η Μίλαν σηκώσει το UCL "κινδυνεύει" το όνειρό του

Εκτός λίστας Champions League βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να πάρει το μετάλλιο του νικητή σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου από τους Ροσονέρι εκτός και αν η Μίλαν φροντίσει γι αυτό.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League πήρε η Μίλαν επί της Νάπολι μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα που έλαβε χώρα στο στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Οι "Ροσονέρι" έκαναν ένα ακόμα βήμα προς το 8ο τρόπαιο τους στη διοργάνωση και πλέον καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της μεγάλης τους αντιπάλου, Ίντερ.

Σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα καταφέρει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο μεγάλος άτυχος θα είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς καθώς θεωρητικά δεν δικαιούται να λάβει κάποιο μετάλλιο.

Ο λόγος είναι πως δεν είχε δηλωθεί στη λίστα του Champions League ούτε στη φάση των ομίλων αλλά ούτε και στους γύρους των νοκ άουτ.

Θυμίζουμε πως ο Ίμπρα, παρά το γεγονός πως έχει περάσει από τις Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Παρί αλλά και Μίλαν παλαιότερα, δεν κατάφερε να βάλει στη τεράστια συλλογή του το Champions League.

Πάντως, η UEFA δίνει στην νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης 40 μετάλλια για τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο προσωπικό κάτι που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα ένα από αυτά θα καταλήξει στα χέρια του Σουηδού.

Μάλιστα, αυτή θα είναι και η τελευταία μεγάλη στιγμή του Ίμπρα με την αγαπημένη του ομάδα καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του και ο Σουηδός καλείται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Διαβάστε Περισσότερα

Η παλικαρίσια δήλωση του Τιάγκο Σίλβα για το χάος στην Τσέλσι, έβγαλε λάδι τους κόουτς

Μπάγερν - Σιτι: Επικό! Σπίκερ είπε τον Ουπαμεκανό... Ουπαμαγκουάιρ

Ο Ρονάλντο πήγε Αλ Νασρ και συνεχίζει να τρώει "άκυρα" από ευρωπαϊκές ομάδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK