Παρί: Ετοιμάζει πρόταση 150 εκατ. για την μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς

Έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 150.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Βίκτορ Όσιμεν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου θέλει να κάνει δικιά της η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με το Football Insider, ετοιμάζοντας προσφορά μαμούθ.

Ο λόγος για τον άσο της Νάπολι, Βίκτορ Όσιμεν που βρίσκεται στα ραντάρ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με την Παρί όμως να σκοπεύει να κάνει την κίνηση ματ προσφέροντας ένα ποσό της τάξεως των 150.000.000 ευρώ στην Νάπολι για να τον κάνει δικό της.

Η γαλλική ομάδα έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι με αποκορύφωμα την αποχώρηση Μέσι, ενώ και άλλα συμβόλαια "εκπνέουν", μεταξύ αυτών και του Σέρχιο Ράμος ο οποίος όμως έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη διοίκηση.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους Ναπολιτάνους να μην "καίγονται" να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή αλλά αν υπάρξουν προτάσεις να μην συμφωνήσουν με ένα ποσό χαμηλότερο των 150.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως για τον Όσιμεν έντονο ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, οι οποίες όμως δεν φέρονται, προς το παρόν τουλάχιστον, πρόθυμες να καταθέσουν προσφορά που θα ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαρία Γκουαρντιόλα: Πήγε στην Ίμπιζα και "αναστάτωσε" το Instagram

Αστέρι της Τσέλσι που πωλήθηκε στην Κίνα για 60 εκατ. καλοβλέπει την επιστροφή στην Premier League

Αντσελότι: Απασφάλισε κατά UEFA και FIFA για το πιο σημαντικό κομμάτι του αθλήματος

News 24/7

24MEDIA NETWORK