Τσέλσι: Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στο "ναυάγιο" με Νάγκελσμαν

Εκτός "μάχης" για την ανάληψη του πάγκου της Τσέλσι βρίσκεται πλέον ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στο "ναυάγιο".

Bayern's head coach Julian Nagelsmann shouts to his players from the sidelines during the Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Union Berlin at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sunday, Feb.26, 2023. (AP Photo/Alexandra Beier )
Ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Τσέλσι μετά από την αποχώρηση του Γκράχαμ Πότερ από τον πάγκο της ομάδας το προηγούμενο διάστημα.

Η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή με κάποιους υποψήφιους με μεγάλο φαβορί για την επόμενη μέρα να είναι, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο πρώην προπονητής των Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εκτός λίστας φέρεται πως βρίσκεται πλέον ο, μέχρι πρότινος, εκλεκτός του Μπέλι, Τζούλιαν Νάγκελσμαν, με τους λόγους του "ναυαγίου' να είναι ξεκάθαροι.

Ο πρώτος είναι το γεγονός πως οι μεγάλοι του ανταγωνιστές στην κούρσα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχουν προπονήσει για αρκετά χρονία στο κορυφαίο επίπεδο, εμπειρία που ο Γερμανός δεν έχει.

Ο δεύτερος λόγος σχετίζεται με την Μπάγερν Μονάχου. Η γερμανική ομάδα έχει βάλει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Νάγκελσμαν που αναφέρει πως παρόλο που ο προπονητής είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιο σύλλογο θέλει, θα πρέπει να της καταβληθεί και ένα ποσό προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Νάγκελσμαν την ερχόμενη περίοδο να βρίσκεται σε πάγκο ομάδα της Premier League καθώς για την περίπτωσή του έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τότεναμ.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Βόμβα! Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα

Αντσελότι: Απασφάλισε κατά UEFA και FIFA για το πιο σημαντικό κομμάτι του αθλήματος

Αστέρι της Τσέλσι που πωλήθηκε στην Κίνα για 60 εκατ. καλοβλέπει την επιστροφή στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK