Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για την μεσαία γραμμή

Ο Αντριέν Ραμπιό είναι ο εκλεκτός του Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τον ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Γιούβε και τον Ολλανδό να πιέζει.

Manchester United's head coach Erik ten Hag applauds fans at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει AP

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου κάνει ο Έρικ Τεν Χαχ και σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe έχει βρει τον εκλεκτό για τη θέση της μεσαίας γραμμής.

Ο λόγος για τον Αντριέν Ραμπιό, του οποίου το συμβόλαιο με την Γιουβέντους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να μην δείχνει διατεθειμένος να το ανανεώσει.

Όπως αναφέρει το γαλλικό μέσο, ο Τεν Χαχ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και τον πιέζει προκειμένου το deal να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Ο Αλέγκρι επιθυμεί την παραμονή του Ραμπιό στην Γιούβε καθώς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στη μεσαία γραμμή της ομάδας αλλά η Premier League είναι ισχυρό δέλεαρ για τον ποδοσφαιριστή, οπότε η Γιουνάιτεντ μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Λεβαντόφσκι: Πήρε την LaLiga και συνεχίζει το "τρελό" σερί

Μπέλιγχαμ: Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ ανέτρεψε όλα τα δεδομένα

Λεάο: Παρά την συμφωνία με Μίλαν, κορυφαία ομάδα προσφέρει δύο παίκτες της για να τον πάρει

News 24/7

24MEDIA NETWORK