Λεβαντόφσκι: Πήρε την LaLiga και συνεχίζει το "τρελό" σερί

Το 9ο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τα 8 προηγούμενα να τα έχει πάρει με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Betis at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο άσος της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι AP

Την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος πανηγυρίζει η Μπαρτσελόνα με φίλους της ομάδας αλλά και τον Ρόναλντ Αραούχο να ζητούν με τον δικό τους τρόπο την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας των Μπλαουγκράνα είναι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος μετά και το νέο τρόπαιο που έβαλε στη συλλογή του έχει ένα μεγάλο σερί.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός στράικερ κατακτά το 9ο σερί πρωτάθλημα στην καριέρα του, με τα 8 προηγούμενα να τα έχει πάρει με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Συνολικά ο Λέβα έχει στην πλούσια τροπαιοθήκη του 12 πρωταθλήματα καθώς έχει στεφθεί πρωταθλητής και δύο φορές με την Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς και μία με την Λεχ Πόζναν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπέλιγχαμ: Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ ανέτρεψε όλα τα δεδομένα

Λεάο: Παρά την συμφωνία με Μίλαν, κορυφαία ομάδα προσφέρει δύο παίκτες της για να τον πάρει

Λεβερκούζεν: Έγινε το χατίρι του Τσάμπι Αλόνσο και ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK