Λεάο: Παρά την συμφωνία με Μίλαν, κορυφαία ομάδα προσφέρει δύο παίκτες της για να τον πάρει

Τους Κρίστιαν Πούλισιτς και Χακίμ Ζίγιεχ μαζί με κάποια χρήματα προσφέρει η Τσέλσι στη Μίλαν για να κάνει δικό της τον Λεάο, σύμφωνα με το Athletic. Οι μπλε είχαν κάνει προσφορά και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

AC Milan's Rafael Leao celebrates after scoring his side's second goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Lecce, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 23, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει AP

Σε οριστική συμφωνία με τον Ραφαέλ Λεάο για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028 έχει έρθει η ομάδα της Μίλαν.

Η προηγούμενη συμφωνία των Ροσονέρι με τον Πορτογάλο έληγε το καλοκαίρι του 2024 κάτι που "ταρακούνησε" την ιταλική ομάδα η οποία θέλησε να προλάβει τους ανταγωνιστές και να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Παρά το νέο deal με την Μίλαν, ο Λεάο εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και δεν αποκλείεται να φτάσουν στα γραφεία της επίσημες προτάσεις για την πώλησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, την περίπτωση του Πορτογάλου κυνηγάει εδώ και μήνες η Τσέλσι, η οποία μάλιστα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μίλαν βάζοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις περιπτώσεις των Κρίστιαν Πούλισιτς και Χακίμ Ζίγιεχ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, δεν αποκλείεται οι μπλε να επανέλθουν το ερχόμενο καλοκαίρι για τον Πορτογάλο προσφέροντας τους δύο ποδοσφαιριστές μαζι με κάποια χρήματα.

Και οι δυο τους έχουν συμβόλαιο με την Τσέλσι και την ερχόμενη σεζόν αλλά η ομάδα του Τοντ Μπέλι θέλει να τους ξεφορτωθεί καθώς το ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή είναι υπεράριθμο.

Πάντως, για να γίνει το μεγάλο μπαμ και να μετακομίσει ο Πορτογάλος στην Τσέλσι, χρειάζεται το συνολικό deal να φτάσει τα 175.000.000 ευρώ όση είναι η ρήτρα του που έχει μπει στο νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου.

Θυμίζουμε πως την τεχνική ηγεσία των μπλε θα αναλάβει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός χαφ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα έκανε τεράστια αποκάλυψη για την σχέση τους

Λεβερκούζεν: Έγινε το χατίρι του Τσάμπι Αλόνσο και ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή

Ποτσετίνο: Υπογράφει στην Τσέλσι μέχρι το 2026 και έχει δύο προτεραιότητες

News 24/7

24MEDIA NETWORK