Μπέλιγχαμ: Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ ανέτρεψε όλα τα δεδομένα

Πώς δεν υπάρχει κάποια πρόταση στο τραπέζι για την πώληση του Τζουντ Μπέλιγχαμ ανέφερε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ.

Dortmund's Jude Bellingham celebrates his team's 2-0 win during the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund at the BayArena in Leverkusen, Germany, Germany, Sunday, Jan. 29, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Τα σενάρια που θέλουν τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε με δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπαστιάν Κέλ.

Συγκεκριμένα, ο Κελ ανέφερε πως δεν έχει έρθει στα γραφεία της Ντόρτμουντ καμία πρόταση για τον νεαρό Άγγλο και ότι ο ίδιος είναι συγκεντρωμένος στους στόχους του με την γερμανική ομάδα.

Βέβαια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του μετά από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, επισημαίνοντας πάντως πως στόχος της ομάδας είναι να παραμείνουν στον σύλλογο οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές.

"...Δεν υπάρχει καμία προσφορά στο τραπέζι αυτή τη στιγμή, κανένα νέο,τίποτα άξιο αναφοράς. Ο Τζουντ εστιάζει στα τελευταία παιχνίδια και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Πάντα παλεύουμε για να κρατήσουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές εδώ..."

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Ρεάλ να σέβεται την Ντόρτμουντ και να μην την προσεγγίζει μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Bundesliga.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Λεάο: Παρά την συμφωνία με Μίλαν, κορυφαία ομάδα προσφέρει δύο παίκτες της για να τον πάρει

Λεβερκούζεν: Έγινε το χατίρι του Τσάμπι Αλόνσο και ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή

Έμερι: Θέλει να φέρει στην Άστον Βίλα έναν από τους αγαπημένους του παίκτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK