Γιουνάιτεντ: Δίνει μάχη με άλλες ομάδες της PL για την υπογραφή αστεριού του πρωταθλήματος

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του άσου της Φούλαμ, Παλίνια φέρεται να δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN. Τον ποδοσφαιριστή τσεκάρουν και άλλες κορυφαίες ομάδες της Premier League.

Manchester United's head coach Erik ten Hag applauds fans at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει AP

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι η Φούλαμ καθώς βρίσκεται στη μάχη για τα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης χρονιάς.

Ο Έρικ Τεν Χαχ φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, να έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την απόκτηση του αμυντικού χαφ της Φούλαμ, Ζοάο Παλίνια.

Ο Παλίνια πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ το περασμένο καλοκαίρι από τη Σπόρτινγκ αντί 22.000.000 ευρώ και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της 11αδας της ομάδας έχοντας 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλην της Γιουνάιτεντ, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, τον ποδοσφαιριστή έχουν στη λίστα τους και οι Νιούκαστλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Άρσεναλ με την ομάδα του Μάντσεστερ όμως να έχει τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίμονς: Η PSV τον θέλει αλλά Παρί και ομάδες της Premier League καιροφυλαχτούν

Τζέραρντ: Στην Τουρκία για να κλείσει στην "ομάδα των Ελλήνων", λένε οι Άγγλοι

Ρεάλ: Πήρε την τελική της απόφαση για τον Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK