Γιουνάιτεντ: Η συμφωνία με τον αντι-Έρικσεν λήγει, τι θέλει ο Τεν Χαχ

Πως ο δανεισμός του ισχύει μέχρι το καλοκαίρι και μετά δεν ξέρει ποιες είναι οι προθέσεις της Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο Μάρσελ Σάμπιτζερ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag applauds fans at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει AP

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού από την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι αγωνίζεται ο Μάρσελ Σάμπιτζερ.

Ο ποδοσφαιριστής χαίρει της εμπιστοσύνης του Έρικ Τεν Χαχ έχοντας ήδη καταγράψει 8 συμμετοχές στην Premier League αλλά σύμφωνα με τον ίδιο Αυστριακό μέσο η συμφωνία έχει ισχύ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά είναι όλα ανοιχτά.

"... Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε ότι η συμφωνία ισχύει μέχρι το καλοκαίρι. Μετά όλα είναι ανοιχτά.Το καλοκαίρι θα αξιολογηθεί η κατάσταση..."

Θυμίζουμε πως ο Έρικ Τεν Χαχ κινήθηκε για την απόκτηση του Σάμπιτζερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κυρίως για να καλύψει το κενό του τραυματία, Κρίστιαν Έρικσεν και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να "πάει" σε μία πιο "ακριβή" λύση.

Το συμβόλαιο του 29χρονου με την Μπάγερν Μονάχου "εκπνέει" το καλοκαίρι του 2025 με την μεταπωλητική του αξία να κυμαίνεται στα 20.000.000 ευρώ.

Δείτε τις δηλώσεις του Σάμπιτζερ

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ "κατέστρεψε" σε τέσσερις αναμετρήσεις τα όνειρα των Γερμανών

Πεπ: Αποθέωσε "φευγάτο" παίκτη του και είπε πως μεγάλωσε 10 χρόνια σε 90 λεπτά

Κανσέλο: Έκανε μεγαλειώδη κίνηση που κανείς δεν πρόσεξε

News 24/7

24MEDIA NETWORK