Γιουνάιτεντ: Κοντά στην έξοδο ενδεκαδάτος παίκτης της

Μόνο βέβαιο δεν θεωρείται το μέλλον του Γουάν Μπισάκα στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει αμφιβολίες για τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος ταυτόχρονα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να ανανεωθούν συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

Οι κόκκινοι διάβολοι μετά από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου προχώρησαν στην πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με τον Μάρκους Ράσφορντ, έναν από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Πέρα από τον Ράσφορντ, κόντα στη λήξη βρίσκεται και το συμβόλαιο του Γκαρνάτσο, ο οποίος είναι ένα βήμα πριν από την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μέχρι το 2028.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο λήγει αλλά είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο δεξιός μπακ της ομάδας, Άαρον Γουάν Μπισάκα.

Η Γιουνάιτεντ έχει το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή για ακόμα ένα χρόνο αλλά ο ίδιος, παρά τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής που έχει το τελευταίο διάστημα, φοβάται το ενδεχόμενο απόκτησης ανταγωνιστή στη θέση του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά του το Football Insider, με τον ποδοσφαιριστή πάντως να χρειάζεται να φέρει κάποια πρόταση για να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Το wonderkid που αγόρασε ίσως μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το καλοκαίρι

Νιούκαστλ: "Έδεσε" μέχρι το 2026 την αποκάλυψη της χρονιάς

Νάπολι: Θέλει να πλαισιώσει τους Όσιμεν, Κβαρατσχέλια με τον Δανό Χάλαντ λόγω... UCL

News 24/7

24MEDIA NETWORK