Νιούκαστλ: "Έδεσε" μέχρι το 2026 την αποκάλυψη της χρονιάς

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μιγκέλ Αλμιρόν μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ανακοίνωσε η Νιούκαστλ.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Την μεγάλη έκπληξη έχει κάνει η Νιούκαστλ τη φετινή αγωνιστική περίοδο και φιγουράρει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι Σαουδάραβες προκειμένου να διασφαλίσουν την παραμονή της ομάδας στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος, προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου της αποκάλυψης της χρονιάς.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Αλμιρόν ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Νιούκαστλ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να εξετάζεται από κορυφαίους αγγλικούς συλλόγους.

Ο Αλμιρόν πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά έχοντας σημειώσει 10 τέρματα σε 29 συμμετοχές με την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Θυμίζουμε, ότι ο 29χρονος Παραγουανός μεσοεπιθετικός της ομάδας βρίσκεται στη Νιούκαστλ από το 2019, η οποία τον απέκτησε από την Ατλάντα αντί 24.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάπολι: Θέλει να πλαισιώσει τους Όσιμεν, Κβαρατσχέλια με τον Δανό Χάλαντ λόγω.. UCL

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πήρε "τρελή" απόφαση εν όψει Carabao Cup

Μέσι: Ομάδα εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον και θέλει "πακέτο" και πρώην συμπαίκτη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK