Νάπολι: Θέλει να πλαισιώσει τους Όσιμεν, Κβαρατσχέλια με τον Δανό Χάλαντ λόγω... UCL

Στην κορυφή της λίστας της Νάπολι βρίσκεται ο Ράσμους Χέιλουντ σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport. Τα έσοδα από το Champions League αυξάνουν τις πιθανότητες απόκτησης του ποδοσφαιριστή.

Νάπολι: Θέλει να πλαισιώσει τους Όσιμεν, Κβαρατσχέλια με τον Δανό Χάλαντ λόγω... UCL
Κβαρατσχέλια και Όσιμεν AP

Τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έχει τρελάνει με τις εμφανίσεις της τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Νάπολι, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές το δίδυμο Κβαρατσχέλια και Όσιμεν.

Παρά τα πολλά σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν καίγεται να πουλήσει κανέναν από τους δύο καθώς δεν έχει χρέη, ενώ θα προσπαθήσει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η GazzettadelloSport, η Νάπολι έχει στην κορυφή της λίστας της για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τον Δανό Χάλαντ, όπως τον αποκαλούν στην Ιταλία, Ράσμους Χέιλουντ της Αταλάντα.

Ο Χέιλουντ έχει κεντρίσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του και τα στοιχεία του που θυμίζουν σε πολύ τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι μία τέτοια κίνηση δεν είναι απίθανο να γίνει από τους Ιταλούς καθώς τα έσοδα που θα έχουν από το Champions League θα ξεπεράσουν τα 60.000.000 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αξία του 20χρονου Δανού επιθετικού αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 15.000.000 ευρώ ενώ θυμίζουμε ότι τον ποδοσφαιριστή έφερε η Αταλάντα στην Ιταλία από την Στουρμ Γκρατς αντί 17.2 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πήρε "τρελή" απόφαση εν όψει Carabao Cup

Μέσι: Ομάδα εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον και θέλει "πακέτο" και πρώην συμπαίκτη του

Μπάγερν: Ο Νόιερ την "αναγκάζει" να κινηθεί για την αποκάλυψη του Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK