Τσέλσι: Το wonderkid που αγόρασε ίσως μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το καλοκαίρι

Τη τελευταία στιγμή χάλασε ο δανεισμός του Αντρέι Σάντος από τη Τσέλσι στη Παλμέιρας. Τον θέλει και η Λος Άντζελες Γκάλαξι αλλά αυτός δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο MLS.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Τον Αντρέι Σάντος απέκτησε η Τσέλσι από την Βάσκο Ντε Γκάμα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον ποδοσφαιριστή όμως να μην μπορεί να αγωνιστεί στην Premier League καθώς δεν του χορηγήθηκε άδεια εργασίας.

Έτσι οι Μπλε, οι οποίοι έχουν "δέσει" τον Βραζιλιάνο μέχρι το 2030, ήθελαν να τον στείλουν κάπου να αγωνιστεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, με δύο όρους.

Ο πρώτος ήταν να τον αφήσει να αγωνιστεί στο Κύπελλο Λατινικής Αμερικής U20 και ο δεύτερος ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει την 1η Ιουλίου στην Τσέλσι.

Αυτοί οι όροι δεν βοήθησαν τη Τσέλσι να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την ομάδα της Παλμέιρας, που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και έτσι ο ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή περιμένει προτάσεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το GOAL, η Λος Άντζελες Γκάλαξι που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας όμως είναι η άρνηση του Σάντος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του MLS οπότε είναι πολύ πιθανό να μείνει χωρίς ομάδα μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: "Έδεσε" μέχρι το 2026 την αποκάλυψη της χρονιάς

Νάπολι: Θέλει να πλαισιώσει τους Όσιμεν, Κβαρατσχέλια με τον Δανό Χάλαντ λόγω.. UCL

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πήρε "τρελή" απόφαση εν όψει Carabao Cup

News 24/7

24MEDIA NETWORK