Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δίνει τα πάντα για τον "Mr. 130.000.000 ευρώ"

Δεύτερη, βελτιωμένη προσφορά ετοιμάζεται να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Monday, Aug 22, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ AP

Νέα κρούση στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζοάο Φέλιξ αναμένεται να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής Cadena SER που αναπαράγει και το GOAL.

Ο Πορτογάλος που πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπενφίκα το 2019 αντί 130.000.000 ευρώ, είναι καιρό τώρα στη μαύρη λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε και αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα της Μαδρίτης, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ.

Πάντως, για τον Πορτογάλο ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και η Παρί Σεν Ζερμέν με γαλλικό δημοσίευμα να αναφέρει πως έχει ήδη γίνει ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για την απόκτησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Γκαρνάτσο: Μετά από τον Ρονάλντο "αντέγραψε" και τον Μέσι

Απίστευτο! Ο Ρονάλντο υπάκουσε τον Φέργκιουσον και δεν πήγε στην Σίτι του Πεπ

Μουρίνιο: Μίλησε ονομαστικά πλέον για τον παίκτη που χαρακτήρισε "προδότη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK