Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έστειλε "επένδυση" της ομάδας σε ψυχολόγο

Από αθλητικό ψυχολόγο παρακολουθείται ο Τζέιντον Σάντσο μετά από τον παραγκωνισμό του από τον Έρικ Τεν Χαχ.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Μεγάλος λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τη στάση του Έρικ Τεν Χαχ προς τον Τζέιντον Σάντσο και τα αλλεπάλληλα "χουνέρια" που επιλέγει να του κάνει προκειμένου να τον δει σε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Ολλανδός προπονητής επέλεξε να στείλει τον Σάντσο στην Ολλανδία, σε προπονητή της αρεσκείας του, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Μετά, ο Ολλανδός παρόλο που ο Σάντσο δεν παράκουσε τις οδηγίες του, αρνήθηκε να τον πάρει μαζί στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Ισπανία, καθώς όπως ανέφερε ο Τεν Χαχ ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Πλέον, η κατάσταση, σύμφωνα με τη SUN, ξεφεύγει ακόμα περισσότερο καθώς την κατάσταση του ποδοσφαιριστή παρακολουθεί και αθλητικός ψυχολόγος, ώστε να του ανεβάσει το ηθικό για τη συνέχεια της χρονιάς.

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστης έχει να αγωνιστεί με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αναμέτρηση κόντρα στη Τσέλσι στις 14 Οκτωβρίου, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει δείξει και ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Βραζιλιάνος νέος Μέσι, "Μεσίνιο", ετών 15, κοστίζει 43.000.000 ευρώ και τον θέλει η Άρσεναλ

Ο εγωισμός του Ρονάλντο φέρνει το μεγαλύτερο διαζύγιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Ολλανδία, χαμός στην Ουτρέχτη: Ο προπονητής βούτηξε παίκτη από το λαιμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK