Χάκπο: Ο μαέστρος Φαν Ντάικ έψησε με μια κουβέντα τον Κόντι να πει "ναι" στην Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ενορχήστρωσε την απαγωγή του Χάκπο από την Γιουνάιτεντ με τον Φαν Ντάικ να είναι ένας από τους μαέστρους.

Netherlands' Cody Gakpo, left, celebrates with Netherlands' Virgil van Dijk after scoring his side's opening goal during the UEFA Nations League soccer match between Poland and the Netherlands at the National Stadium in Warsaw, Poland, Thursday, Sept. 22, 2022. (AP Photo/Michal Dyjuk)
Χάκπο και Φαν Ντάικ είναι κοντά AP PHOTO/MICHAL DYJUK

Ευθύς εξ αρχής ήταν ξεκάθαρο πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έπαιξε ρόλο στο hijack που έκανε η Λίβερπουλ στην Γιουνάιτεντ στην υπόθεση της μεταγραφής του Κόντι Χάκπο. Τώρα, μάθαμε και πώς ο Ολλανδός στόπερ έψησε τον πατριώτη του να πει "ναι" στον Κλοπ αντί στον Τεν Χαχ.

Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αναφέρθηκε στη σημασία των όσων του είπε ο αρχηγός του στους Οράνιε, πλέον και στην Λίβερπουλ, και λειτούργησαν καταλυτικά ώστε ν' αποφασίσει να αγωνιστεί στο Άνφιλντ για τα επόμενα χρόνια της καριέρας του που έχει αρχίσει με εντυπωσιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, όταν ο Φαν Ντάικ πήγε την κουβέντα στο θέμα της οικογένειας, το μυαλό του Χάκπο λόκαρε και η υπόθεση έτρεξε και τελείωσε σε χρόνο dt, χωρίς η Γιουνάιτεντ να προλάβει ν' αντιδράσει: "Μιλήσαμε αρκετά στο τηλέφωνο τις προηγούμενες μέρες.

Αυτό που μου είπε ήταν πως αυτή θα ήταν η σωστή κίνηση για να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος παίκτη. Μου είπε πως το κλαμπ είναι πραγματικά τεράστιο και μία πραγματική οικογένεια. Πιστεύω πως αυτό είναι εξίσου σημαντικό γιατί είμαι άνθρωπος της οικογένειας".

Διαβάστε περισσότερα

Χάλαντ: Σε πόσες σεζόν της Premier League θα ήταν ήδη πρώτος σκόρερ ο παρανοϊκός εκτελεστής

Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ έβγαλε τα μάτια της με τον γιο του Πορτογάλου

Ρεάλ: Τρόμος! Οι τετρακέφαλοι του 16χρονου Έντρικ είναι εξωπραγματικοί

News 24/7

24MEDIA NETWORK