Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πήρε "τρελή" απόφαση εν όψει Carabao Cup

Το ενδεχόμενο παρέλασης σε περίπτωση κατάκτησης του Carabao Cup απέκλεισε ο Έρικ Τεν Χαχ καθώς οι υποχρεώσεις της ομάδας το ερχόμενο διάστημα είναι πάρα πολλές.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ απορεί AP

Μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπαρτσελόνα για τη φάση των 32 του Europa League και πλέον στρέφει την προσοχή της στον τελικό του Carabao Cup κόντρα στη Νιούκαστλ.

Η Γιουνάιτεντ έχει παραμείνει για σχεδόν μία εξαετία χωρίς τίτλο και σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου συζήτηθηκε το ενδεχόμενο "παρέλασης"¨της ομάδας, όπως είθισται να συμβαίνει γενικότερα σε παρόμοιες περιστάσεις.

Αυτό φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, να απέρριψε αμέσως ο Έρικ Τεν Χαχ καθώς δεν θέλει οι παίκτες του να αποπροσανατολιστούν από την αναμέτρηση που ακολουθεί λίγες μέρες αργότερα για το FA Cup κόντρα στη Γούεστ Χαμ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Ομάδα εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον και θέλει "πακέτο" και πρώην συμπαίκτη του

Πικέ: Έκανε live βλέποντας Μπαρτσελόνα και "πέταξε" ατάκα που σχολιάστηκε

Μπάγερν: Ο Νόιερ την "αναγκάζει" να κινηθεί για την αποκάλυψη του Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK