Πικέ: Έκανε live βλέποντας Μπαρτσελόνα και "πέταξε" ατάκα που σχολιάστηκε

Live στο Twitch έκανε ο Ζεράρ Πικέ την 'ώρα που αγωνίζοταν η Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέταξε τρελή ατάκα για την εμφάνιση της ομάδας

Barcelona's Gerard Pique reacts during a Group E Champions League soccer match between FC Barcelona and Benfica at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Nov. 23, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Απογοητευμένος Ζεράρ Πικέ AP PHOTO/JOAN MONFORT

Την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολούθησε ο Ζεράρ Πικέ κάνοντας live στην πλατφόρμα του Twitch και φέρεται πως πέταξε ατάκα "φωτιά" για την εμφάνιση των παικτών της ομάδας.

Συγκεκριμένα, μέσα από το live που έκανε για λογαριασμό της διοργάνωσης Kings League, της οποίας είναι ιδρυτής κάνοντας μάλιστα και μεταγραφή βόμβα, ο Πικέ δεν άντεξε με τον αποκλεισμό της ομάδας και "ξέσπασε".

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής μετά από την ανατροπή - πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε πως η εμφάνιση ήταν πως ήταν ένα "γ@@μ@ν@ χάος", χωρίς βέβαια να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι εννοεί αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολίασαν πως ο Πικέ απευθύνεται στους παίκτες του Τσάβι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Νόιερ την "αναγκάζει" να κινηθεί για την αποκάλυψη του Μουντιάλ

Ροναλντίνιο: Επιστρέφει στα γήπεδα λόγω... Πικέ

Μπριζ: Ο παίκτης "αποκάλυψη" που πήρε με 6 εκατ. και ετοιμάζεται να πουλήσει σε τοπ-5 πρωτάθλημα

News 24/7

24MEDIA NETWORK