Μέσι: Ομάδα εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον και θέλει "πακέτο" και πρώην συμπαίκτη του

Πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι όσο και γι΄αυτή του Σέρχιο Μπούσκετς δήλωσε ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι Φιλ Νέβιλ.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Toulouse, at the Parc des Princes, in Paris, France, Saturday, Feb. 4, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι και τις επόμενες μέρες αναμένεται νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Πρόσφατο δημοσίευμα, ήθελε την Μπαρτσελόνα να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο επιστροφής του ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο τον Τσάβι μάλιστα να αναφέρει πως όλα είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή.

Πέρα από τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μέσι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες με μία από αυτές μάλιστα ν θέλει να φέρει στην ομάδα μαζί με τον Μέσι και πρώην συμπαίκτη του.

Ο λόγος για την Ίντερ Μαϊάμι που σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της, Φιλ Νέβιλ στους Times, έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον και για τους δύο ποδοσφαιριστές.

"¨...Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για τον Μέσι όσο και τον Μπούσκετς. Από τότε που ήρθα στην ομάδα έχουμε εκδηλώσει ενδιαφέρον για κάθε κορυφαίο ποδοσφαιριστή..."

Θυμίζουμε,ότι εδώ και αρκετούς μήνες ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ντέιβιντ Μπέκαμ, είχε δηλώσει πως επιθυμεί να δει τον Μέσι στο MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Διαβάστε Περισσότερα

Πικέ: Έκανε live βλέποντας Μπαρτσελόνα και "πέταξε" ατάκα που σχολιάστηκε

Μπριζ: Ο παίκτης "αποκάλυψη" που πήρε με 6 εκατ. και ετοιμάζεται να πουλήσει σε τοπ-5 πρωτάθλημα

Τσάβι: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που ζήτησε να μην αποχωρήσουν, ποιοι βρίσκονται "προς πώληση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK