Μπάγερν: Ο Νόιερ την "αναγκάζει" να κινηθεί για την αποκάλυψη του Μουντιάλ

Σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Ντομινίκ Λιβάκοβιτς φέρεται να βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Skysports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Bayern goalkeeper Manuel Neuer kneels during a training session prior to the second leg Champions League quarterfinal soccer match between Bayern Munich and Villareal in Munich, Germany, Monday, April 11, 2022. Bayern will face Villareal on Tuesday. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Μάνουελ Νόιερ AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Τον Γιαν Ζόμερ απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Γκλάντμπαχ για να αντικαταστήσει τον τραυματία Μάνουελ Νόιερ.

Το μέλλον του Γερμανού τερματοφύλακα μόνο σίγουρο δεν είναι στην ομάδα εξαιτίας της στάσης του σε εσωτερικά θέματα της ομάδας.

Αυτό έχει "αναγκάσει"¨τους Βαυαρούς να εξετάζουν τερματοφύλακες που θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Νόιερ και να συμπληρώσουν τον Ζόμερ.

Στη λίστα βρίσκεται, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα ο τερματοφύλακας της Έμπολι, κάτι που με δηλώσεις του επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, αλλά και μία από τις αποκαλύψεις του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με την ομάδα της Μπάγερν και "ανάγκασε" τους ιθύνοντες της ομάδας να "κυκλώσουν" την περίπτωσή του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο δημοσιογράφος του SkySports, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ και αναπαράγει το Fichajes, λέγοντας μάλιστα πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους Γερμανούς προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, ότι η Μπάγερν βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου τελικά απέκτησε τον Γιαν Ζόμερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπριζ: Ο παίκτης "αποκάλυψη" που πήρε με 6 εκατ. και ετοιμάζεται να πουλήσει σε τοπ-5 πρωτάθλημα

Ροναλντίνιο: Επιστρέφει στα γήπεδα λόγω... Πικέ

Τσάβι: Αυτοί είναι οι έξι παίκτες που ζήτησε να μην αποχωρήσουν, ποιοι βρίσκονται στη λίστα "προς πώληση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK